De nieuwe online cursus Live Home 3D + Procreate!

Goed nieuws: vanaf nu kun je jouw digitale tekeningen tot leven brengen met de nieuwe online cursus Live Home 3D + Procreate!

Achter de schermen ben ik druk bezig geweest met een vraag die ik van veel van mijn cursisten krijg. Namelijk de vraag óf er een cursus perspectief tekenen op de iPad komt. Omdat ik dit graag aan jullie wil aanbieden ben ik op zoek gegaan naar dé kwalitatieve opleiding hiervoor. En deze heb ik gevonden! In dit blog vertel ik je graag meer over wat de cursus inhoudt, wat je gaat leren en voor wie deze cursus interessant is.

Waarom een online cursus Live Home 3D + Procreate?

Het kunnen maken van perspectieftekeningen op de iPad is een wens van velen. Want door het tekenen van een 2D-plattegrond kun je de indeling van een ruimte of woning goed laten zien. Iets wat ik je leer in mijn online cursus plattegrond tekenen op de iPad Dit is een hele fijne basis én zorgt ervoor dat je goed de technische specificaties kunt weergeven. Maar ik snap heel goed dat je daarna op zoek bent naar een goed vervolg. En dat je je klanten met je digitale tekeningen nog meer inzicht wilt geven in hoe het interieur er daadwerkelijk uit komt te zien. Iets wat je kunt doen door het maken van een 3D-tekening op de iPad. Een enorme toegevoegde waarde want hiermee breng je het ontwerp écht tot leven en geef je de klant écht een kijkje in de toekomstige kamer of woning.  De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in wat ik hiervoor de beste methode vind, namelijk door het combineren van de apps Live Home 3D en Procreate. Door je ontwerpen in deze twee apps te combineren worden ze veel krachtiger en origineler, ook omdat je ze volledig van jouw eigen stijl kunt voorzien omdat je zelf tekent.

Interieur perspectief tekenen op de iPad

Samenwerking Kate

Zelf geef ik geen cursussen in de app Live Home 3D. Maar ik teken wel al jaren in beide apps. Omdat ik jullie wel de mogelijkheid wil bieden om een kwalitatieve opleiding hierin te volgen ben ik op zoek gegaan naar een goede samenwerkingspartner.  En deze heb ik gevonden: ik ben hiervoor een samenwerking aangegaan met Kate. Kate is een collega-tekenlerares uit Finland die ik alweer ruim 5 jaar ken en bewonder om haar tekenvaardigheden. Op haar Instagram account kan je een mooie impressie van haar werk zien en veel inspiratie opdoen.

Door deze samenwerking kan ik jou de online cursus Live Home 3D + Procreate aanbieden met een speciale InteriorSketch korting. Je betaalt voor de zelfstudie maar €174,- ipv €199,- of de uitgebreide met persoonlijke feedback van €274,- ipv €299,- voor 6 maanden toegang. In deze (Engelstalige) cursus leer je hoe je volledig in jouw eigen stijl de mooiste perspectieftekeningen kunt maken door de app Live Home 3D te combineren met Procreate. Zelf heb ik deze cursus ook gevolgd en Kate legt alles heel rustig en duidelijk uit en je kunt altijd al je vragen stellen. Ze is enorm behulpzaam en geeft snel antwoord.

Voor Nederlandse cursisten een speciale kortingscode: sketch 

interieur perspectief tekenen op de iPad Olga Adler

Wat leer je in de online cursus Live Home 3D + Procreate

De Engelstalige online cursus bestaat uit 2 modules en in totaal 15 lessen. Hierin ga je leren hoe je 3D perspectieftekeningen kunt maken op de iPad. Én deze heel veel sfeer kunt geven door te tekenen in jouw persoonlijke stijl. Je kunt kiezen voor een volledige zelfstudie variant of voor een variant met persoonlijke begeleiding.

Je gaat leren:

  • Hoe je supersnel kunt schakelen van een 2D-model naar een 3D-model.
  • Hoe je van elke kamer of woning een eigen 2D-model en 3D-model bouwt.
  • Hoe je makkelijke en moeilijke interieur items maakt in 3D.
  • Hoe je verschillende texturen zoals marmer, hout, metaal, etc. in perspectief kunt tekenen in Procreate.
  • Hoe je een perspectieftekening van een kamer snel voorziet van jouw eigen persoonlijke stijl en sfeer, omdat je zelf tekent.

Wat heb je nodig om 3D interieur te leren tekenen in Live Home 3D + Procreate?

Ervaring met het maken van (2D) interieurtekeningen in Procreate:

Om de cursus goed te kunnen volgen is het advies dat je al interieurs kunt tekenen in de app Procreate. Daarom is deze online cursus een mooi vervolg op de Online cursus plattegrond tekenen op de iPad. Heb je nog geen ervaring met interieurtekenen, dan adviseer ik je om eerst de cursus Plattegrond Tekenen op de iPad te volgen. Zodat je de app al volledig in de vingers hebt en je ook goed weet hoe je interieurs tekent op de iPad. Hierdoor kun je werken met licht en schaduw en texturen in je interieurs.

iPad + Apple Pencil:

Bij het digitale tekenen heb je geen papier en markers meer nodig maar wel een iPad en een Apple Pencil. Over wat er allemaal nodig is om digitaal te kunnen tekenen vertel ik je in dit blog meer.

De Apps Procreate & Live Home 3D:

In de cursus leer je hoe je volledig in jouw eigen stijl de meest sfeervolle 3D plattegronden maakt door het combineren van de apps Live home 3D en Procreate. Beide apps zijn zeer betaalbaar, de app Live home 3D kost eenmalig $44.99 en Procreate € 15,99.

Hoe kun je de cursus volgen?

Je hebt de keuze om de online cursus op 2 manieren te volgen. Als een volledige zelfstudie variant en uitgebreid met persoonlijke feedback. En door de samenwerking van InteriorSketch met Kate kan jij hem met een mooie korting aanschaffen. Je betaalt voor de zelfstudie maar €174,- ipv €199,- of de uitgebreide met persoonlijke feedback van €274,- ipv €299,- voor 6 maanden toegang.

Je leest er hier alles over.

Voor Nederlandse cursisten een speciale kortingscode: sketch 

Ik hoop je met dit blog meer te hebben verteld over het tekenen van 3D. Heb je nog geen digitale tekenkennis maar ben je benieuwd naar de voordelen van handmatig tekenen op de iPad? In dit blog vertel ik je meer over de voordelen van handmatig tekenen op de iPad. En mocht je eerst willen proeven van het tekenen op de iPad? Dat kan door het volgen van mijn gratis proefles interieurtekenen op de iPad.

Mocht je nog vragen hebben over de cursus, stuur mij dan gerust een berichtje!

 

Veel tekenplezier!

PS: Zie hier voorbeelden die Kate heeft gemaakt.

Olga Adler Interieur en Perspectief tekenen
Olga Adler Interieur en Perspectief tekenen
Olga Adler Interieur en Perspectief tekenen
Olga Adler Interieur en Perspectief tekenen
Olga Adler Interieur en Perspectief tekenen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.