Gratis proefles interieurtekenen op de iPad | Interior Sketch

Gratis proefles interieurtekenen op de iPad

Wil jij gratis kennismaken met de onlinecursus Plattegrond Tekenen op de iPad? Dan heb ik wat leuks voor je! Speciaal voor jou heb ik een korte proefles gemaakt. Helemaal gratis & geheel vrijblijvend! Hiervoor hoef je geen e-mailadres achter te laten, je hoeft er niks voor te betalen en je komt ook niet op de mailinglijst voor mijn nieuwsbrief. Nee dit is gewoon een les die écht helemaal voor jou is, zodat je kunt kennismaken met mijn werkwijze én alvast een paar basistechnieken leert!

Voor iedereen te volgen
In deze proefles gaan we twee verschillende leuke en sfeervolle kussens tekenen. Dit doen we onder andere door het spelen met licht en schaduw. In deze les leg ik je alles rustig uit zodat je het goed kan volgen! En gaat het alsnog te snel? Dan kun je de video gewoon pauzeren of terugspoelen. Leg ik iets uit wat je al weet? Spoel dan gerust door!

Dit is het eindresultaat van de proefles kussens tekenen

Waarom deze proefles?

Deze proefles heb ik gemaakt omdat veel mensen willen zien hoe het tekenen op de iPad werkt en hoe mijn lessen eruitzien. Je kunt zo een (korte) les uitproberen en kijken of je het leuk vindt. Past mijn manier van uitleg bij je, vind je de opbouw van de les prettig? Met dit voorproefje hoop ik dat je een goede indruk krijgt van de cursus Interieurtekenen op de iPad. Bevalt mijn manier van lesgeven en vooral: vind je het leuk?

In deze les van 20 minuten leer jij:

  • De basis voor het werken met de app Procreate
  • Je leert 2 mooie kussens tekenen
  • Heb je een iPad thuis liggen, maar je weet niet of je het überhaupt leuk vindt om plattegronden te leren tekenen? Volg dan gratis en voor niets mijn proefles en dan weet je of het wat voor je is!
  • Je hebt een mooie kennismaking met mijn cursus Plattegrond tekenen op de iPad .

Wil je weten of jouw iPad geschikt is voor mijn cursus? Lees hier meer over welke iPad je het beste kunt gebruiken.

Klik op de video hieronder en ga meteen aan de slag!

Heb jij de smaak te pakken?

Super! Ik ben blij dat ik je met deze korte proefles heb kunnen overtuigen. Want één ding is zeker; als jij straks de mooiste handmatig getekende plattegronden op je iPad kunt laten zien aan je klanten heb je zeker een streepje voor op je concurrenten! Alle informatie lees je op deze pagina en je kunt je hier ook meteen aanmelden voor de cursus.

Wil jij op de hoogte blijven van interieur teken informatie en tips?

Meld je dan aan voor de InteriorSketch nieuwsbrief. Zodra er nieuwe informatieve updates over bijvoorbeeld cursussen of nuttige teken tips & blogs zijn ontvang je van mij daar bericht over! Zo krijg je ca. 1 keer in de 2 maanden leuke tekeninspiratie!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.