Wat kan ik voor jou (be)tekenen

Pakhuis | Interior Sketch
Als interieurtekenaar help ik je met interieuradvies door middel van sfeerimpressies. In mijn handgetekende schetsen breng ik interieurs en meubelstukken tot leven. De tekeningen zijn op schaal en geven daardoor een goede impressie van de mogelijkheden van een ruimte.
Mijn sfeerimpressies maken niet alleen zichtbaar wat een verandering op interieurgebied zou doen, ze maken het ook voelbaar. Dat ik jou daarbij kan helpen geeft mij als interieurtekenaar plezier. Ik maak interieurtekeningen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Hieronder licht ik drie mogelijkheden toe.

 

Sfeertekeningen voor architectuurprofessionals

Als architect, interieurstylist, projectontwikkelaar of andere professional in het veld van de architectuur is het belangrijk om je plannen te verkopen. Omdat niet iedereen zich een voorstelling kan maken van jouw plannen, zijn beelden essentieel. Visuele ondersteuning kan het verschil maken.

Door samen te werken kan ik een nieuwe dimensie aan de presentatie van je plannen geven. Waar 3D tekeningen een aardig beeld schetsen, geven handgemaakte illustraties je een extra element van sfeer. Wonen gaat ook over voelen. Het verschil tussen een huis of een thuis wordt gemaakt door wat mensen persoonlijk op een plek ervaren.

Sfeertekeningen voor tijdschriften

Als redactie wil je graag je publiek blijven verrassen. Dat kan door naast foto’s ook tekeningen te gebruiken. Mijn illustraties van interieurs of meubelstukken zijn hiervoor zeer geschikt. Ik teken alle producten herkenbaar, zodat lezers een goede indruk krijgen.

Het zijn niet alleen prachtige illustraties, ze zijn ook kostenbesparend wat betreft productietijd en -budget. Voor mijn tekeningen is het niet nodig om alle meubelstukken van een setting op hetzelfde moment op één locatie te hebben. Ik hoef de interieurs niet fysiek te zien. Aan de hand van de wensen van de redactie maak ik tekeningen van bepaalde producten of interieurs. 

 

Sfeertekeningen voor makelaars

Voor makelaars kan InteriorSketch met handgetekende plattegronden en sfeertekeningen mooi inzicht geven in wat er mogelijk is met een woning. Door in de tekeningen indelingen te wijzigen, kleur- en materiaal advies erin op te nemen en daarna een mooi interieur toe te voegen krijgen kopers een goed beeld bij wat er allemaal gerealiseerd kan worden in de te koop staande woning. Hiermee breid je als makelaar je dienstverlening voor je klanten uit.