Leer nu om de mooiste sfeerplattegronden handmatig te tekenen!

Ben jij werkzaam in de interieurbranche? En vraag je je regelmatig af hoe jij jouw interieurontwerpen beter en vlotter kunt overbrengen op de klant?

 

Speciaal voor jou heb ik een les gemaakt waarin je verschillende technieken leert om de mooiste interieurplattegronden te maken.

De twee video’s die ik nu tegen een extra lage prijs aanbied, gaan over textuur. Hoe teken je een Hongaarse punt pvc-vloer en een vloerkleed? En hoe integreer je ze in de plattegrond van een appartement? Teken je mee?

Beide lesvideo’s samen voor maar € 17,-

plattegrond tekening academy online perspectief tekenen Olga Adler

Wat krijg je precies voor die 17 euro?

Een tekenmaterialenlijst
Wat heb je nodig om de twee tekenlessen te volgen? Je krijgt informatie van mij over de gebruikte materialen (merken, types en kleuren).
Lesvideo 1
In deze tekenles leer ik je hoe je een Hongaarse punt pvc-vloer en een vloerkleed tekent. (Duur: 14 minuten.)
Lijntekening bij les 1
Je kunt deze printen om daarin te oefenen met het tekenen van de Hongaarse punt pvc-vloer en het vloerkleed.
Lesvideo 2
In deze tekenles laat ik je zien hoe je de Hongaarse punt pvc-vloer en het vloerkleed kunt integreren in een plattegrond. (Duur: 16 minuten.)
Lijntekening bij les 2
Deze tekening van een moderne woning print je op markerpapier of dik printpapier, zodat je meteen aan de slag kunt met het tekenen van beide texturen in de plattegrond.

Wat leer je?

 

Tijdens deze lessen leer ik je technieken die essentieel zijn bij het maken van unieke, handgemaakte sfeerplattegronden. Je leert…

  • hoe je markers, fineliners en andere tekenmaterialen gebruikt voor het beste resultaat
  • kleuren te mengen
  • te letten op nuances en details
  • lichtinval en schaduw te gebruiken in de plattegrond
  • sfeer en dimensie in de plattegrond te creëren
  • een sfeervolle plattegrond te maken die in balans is
plattegrond tekening academy online perspectief tekenen Olga Adler

Wil je dit ook allemaal leren?

plattegrond tekening academy online perspectief tekenen Olga Adler

Wie ben ik?

Mijn naam is Olga Adler, interieurillustrator, docent handmatig interieurtekenen en eigenaar van InteriorSketch and styling.

Sinds mijn jeugd houd ik al van schilderen en tekenen. Ik kom oorspronkelijk uit Kazachstan, waar ik de basis van het tekenen heb geleerd. Nadat ik naar Nederland verhuisde voor de liefde, studeerde ik in 2008 Cum Laude af als grafisch vormgever aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU). In 2015 slaagde ik aan de Interieuracademie in Amsterdam.

Ik combineer mijn creativiteit nu met mijn passie voor interieur. In mijn bedrijf InteriorSketch and styling werk ik als illustrator voor interieurprofessionals. Mijn sfeerimpressies worden gebruikt door onder andere binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, meubelmakers, makelaars, maar ook beeldredacteuren en woninginrichters.

Als docent leer ik mijn studenten goed kijken naar vormen, effecten, contrasten, texturen en licht- en schaduwwerking. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen in de interieurbranche kennis te laten maken met handmatig tekenen. Het is namelijk zó leuk als je al jouw ideeën met het grootste gemak op papier kunt zetten! Niet alleen omdat je je zo verder ontwikkelt op professioneel vlak, maar zeker ook omdat jouw klant je nog meer gaat waarderen.

Kun je handmatig interieurtekenen, dan heb je een streepje voor op concurrenten die dat niet kunnen. Jouw unieke sfeerplattegronden en -impressies kunnen ervoor zorgen dat een klant voor jou kiest en niet voor een ander!

Pak je deze kans en maak jij een start met interieurtekenen?