Wanneer start deze cursus Plattegrond Tekenen?

De cursus gaat op 30 april live. Vanaf dat moment zijn voor de deelnemers alle lessen, video’s en het werkboek online beschikbaar. Het is een doorlopende cursus, dus je kunt je daarna op elk gewenst moment aanmelden.

Ik ben nieuw, hoe werkt deze cursus?

In de cursus leg ik stap voor stap alle technieken uit waarmee je sfeervolle plattegronden kunt tekenen. Wanneer je je hebt ingeschreven, ontvang je je inloggegevens en krijg je toegang tot de cursus in een e-learning omgeving. Je begint met de eerste les en bekijkt de bijbehorende uitleg- en (mee)tekenvideo’s. Zo doorloop je stap voor stap de gehele cursus.

Ik heb geen talent voor tekenen. Is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

Ja, je leert in deze cursus stap voor stap interieurs te tekenen. Ik leg in lesvideo’s heel veel uit, zodat het voor iedereen begrijpelijk is wat je moet doen. In de video’s doe ik alles voor en ondertussen teken je met me mee. Tekenen is net als lezen, als je de regels kent en veel oefent, kun je leren tekenen.

Ik heb nauwelijks ervaring met tekenen. Kan ik dan wel beginnen met deze cursus?

Ja, je kunt gewoon beginnen met deze cursus, Module 1 van de cursusreeks Handmatig Interieurtekenen. Iedereen kan het namelijk leren.

Wordt er tijdens de cursus huiswerk gegeven?

Nee, je krijgt geen huiswerk. Tijdens de cursus teken ik alle tekeningen voor en jij doet als het goed is meteen met me mee. Je kunt daarnaast natuurlijk zoveel oefenen als je zelf wilt. Hoe meer je oefent, hoe beter het gaat.

Kan ik mijn tekeningen met jou bespreken?

Heb je voor de cursus mét begeleiding gekozen, dan bespreken we online in groepjes van vier deelnemers in totaal vier tekeningen per persoon per cursus.

Moet ik alle lessen volgen en meetekenen met de video’s?

Door zorgvuldig en vaak te oefenen krijg je meer tekenervaring. Ik adviseer je dan ook om voldoende tijd vrij te maken voor de cursus. Voor een goed eindresultaat is het noodzakelijk dat je alle lessen volgt en meedoet met de tekenvideo’s. Uiteraard kan ik je echter tot niets verplichten.

Welke materialen heb ik nodig?

Kijk hier welke tekenmaterialen we gebruiken in deze cursus. Heb jij zelf al de juiste tekenmaterialen, dan hoef je niets aan te schaffen.

Kun je tijdens de cursus ook vragen stellen?

In de periode van mei tot en met augustus organiseer ik één keer in de twee weken een webinar waarin ik al jouw vragen beantwoord. De data van de live webinars zijn te vinden in de e-learning omgeving. Ook kun je vragen stellen in de online community. Zo kunnen we samen het beste halen uit jouw interieurtekeningen.

Na de proefperiode bekijk ik of er genoeg animo voor de webinars was. Vervolgens beslis ik of ze doorgaan en in welke frequentie.

Wat houdt een online cursus Plattegrond Tekenen in?

De online cursus Plattegrond Tekenen bestaat uit 9 overzichtelijke lessen met daarin inspirerende korte en lange video’s – variërend van 5 tot 60 minuten. In deze uitleg- en (mee)tekenvideo’s laat ik je stap voor stap zien hoe je een aantrekkelijke plattegrond tekent en geef ik je tips en informatie. Ook krijg je een uitgebreid werkboek en andere handige documenten.

Komen er nog andere online cursussen handmatig interieurtekenen?

Zeker. Er zijn verschillende cursussen in ontwikkeling, zoals Perspectieftekenen en Perspectieftekenen voor gevorderden.

Hoelang blijft de cursus beschikbaar?

Jij hebt 1 jaar toegang tot deze cursus vanaf het moment dat jij die aanschaft.

Hoeveel kost de cursus?

De online cursus kent twee varianten. Voor Plattegrond Tekenen ZELFSTUDIE bedraagt het lesgeld € 147,- Kies je voor de cursus Plattegrond Tekenen MET BEGELEIDING, dan betaal je € 287,- Let op! Tijdens de proefperiode van april tot september 2020 geldt een early bird tarief.

Zijn er bijkomende kosten?

De cursus is inclusief alle les- en uitlegvideo’s, het digitale werkboek en andere lesdocumenten. Niet bij het lesgeld inbegrepen zijn materiaalkosten.

Krijg ik een factuur van mijn aankoop?

Ja. Nadat je je hebt ingeschreven voor de cursus en je het cursusbedrag hebt voldaan, ontvang je het aankoopbewijs met factuur. Als ondernemer is de 21% btw aftrekbaar.

Kan ik meteen starten als ik ben aangemeld?

Ja. Zodra de online cursus live gaat op 30 april, kun je (nadat je je hebt aangemeld en betaald) met een paar minuten online zijn. Als je wilt, kun je dus direct beginnen met het doorlopen van de cursus.

Ik twijfel nog. Kan ik eerst een proefles volgen om erachter te komen of deze cursus wat voor me is?

Ik heb een online tekenles gegeven op Instagram. Neem contact met me op als je de opname daarvan wilt terugzien, om zo een beter beeld te krijgen van mijn manier van lesgeven.