Gratis webinar plattegrond tekenen

Interieurplattegrond met design fauteuil, kussens, bijzettafel, vloerkleed in warme kerstkleuren

Ben jij interieurprofessional en wil je leren hoe je je interieurontwerpen nóg persoonlijker kunt maken? Doe dan mee met mijn gratis webinar Plattegrond Tekenen op 15 december van 19.30 – 20.30 uur of op 16 december van 9.30 – 10.30 uur.
In dit online tekenuurtje werken we handmatig een interieurplattegrond in kerstsfeer uit. Zodat je weet hoe je de indeling en sfeer van een ruimte, met verschillende items, aantrekkelijk kunt overbrengen.
We maken tijdens dit leerzame tekenuurtje een deel van een woningplattegrond. Je ziet hoe ik strakke designmeubels combineer met traditionele ‘december-items’ zoals feestelijke kussentjes en een mooie kerstkrans. Een spannende mix van stijlen dus! Ook laat ik je zien hoe je lichtinval en nuances aanbrengt in deze tekening.

Tijdens het webinar kom je meer te weten over:

✔ Het maken van een unieke, handgemaakte sfeerplattegrond

✔ De werking van licht en schaduw in jouw tekening

✔ Verschillende kleuren en nuances

✔ Welke tekenmaterialen je nodig hebt, en

✔ Hoe je ze gebruikt voor het beste resultaat

Terwijl je aan het tekenen bent, krijg je tijdens het webinar allerlei tips & tricks van me. Stuk voor stuk gebaseerd op mijn jarenlange praktijkervaring als interieurillustrator. Bovendien kun je me de laatste 10 minuten van het webinar vragen stellen die je eventueel nog hebt na het volgen van de interieurtekenles.

Een overzichtelijke plattegrond vormt de basis van interieurtekenen.Wil je je onderscheiden van je concullega’s en jouw interieurontwerpen gemakkelijker over kunnen brengen op je klant? Teken je plattegronden dan met de hand! Tijdens mijn webinar leer ik je hoe.

Ik hoop dat je met veel plezier samen met mij aan de slag gaat en veel opsteekt van het webinar. Want wat is het fijn wanneer je je klant kunt overtuigen met jouw eigen, handgemaakte sfeerplattegrond!

Zin om het tekenwebinar te volgen, gratis en voor niets? Meld je dan aan voor

* Er komt een opname van het webinar. Dus schrijf je ook in als je er niet live bij kunt zijn. Je kunt het webinar dan later bekijken (maar wel binnen vijf dagen) op een tijdstip dat jou wel uitkomt.

Gratis webinar plattegrond tekenen

Interieurplattegrond met design fauteuil, kussens, bijzettafel, vloerkleed in warme kerstkleuren

Ben jij interieurprofessional en wil je leren hoe je je interieurontwerpen nóg persoonlijker kunt maken? Doe dan mee met mijn gratis webinar Plattegrond Tekenen op 15 december van 19.30 – 20.30 uur of op 16 december van 9.30 – 10.30 uur.

Gratis webinar plattegrond tekenen

Mandy van Bussel, interieurstylist STYLING22:
‘Olga doet alles enthousiast en geduldig voor, ze leert je de basisvaardigheden op een vlotte en praktische manier. Kortom: ik heb veel geleerd en ik bied mijn klanten nu met trots een sfeervolle plattegrond aan.’
Dorien Grotzingen, interieurstylist Dorien Grotzingen productions:
‘Hele fijne inspirerende lessen! Olga heeft altijd een vrolijke energie en een bak goede tips. Aanrader als je in korte tijd mooie realistische tekeningen wilt maken!’
Sanne Nieuwenhuis, makelaar Nieuw en Huis:
‘Erg leuk en vooral zinvol deze cursus. Je leert goed om te kijken naar aspecten die een tekening levend maken, zoals licht, schaduw en vormen. Ja, ik heb voor de volle 100% mijn doel bereikt.’