Cursus Realistisch tekenen

perspectief tekening van een café met trap

6 dagdelen
maximaal 10 deelnemers

Bij realistisch tekenen komt ook nog perspectieftekenen aan bod, maar centraal staat het uitbeelden van materialen, zodat een leren stoel ook overkomt als zodanig en bijvoorbeeld de vleug van velours gordijnen en de knoesten in een houten vloer realistisch worden ingekleurd en vormgegeven. Het is een leuke uitdaging om een spiegel te laten reflecteren, een vrolijk patroon aan de gordijnen te geven of een moderne vaas te laten glanzen. We gebruiken hiervoor markers, fineliners, gelpen, krijt en potlood.

Let op! Deze module kan alleen in combinatie met plattegrond, perspectieftekenen, perspectieftekenen voor gevorderden worden gevolgd. Bij reservering van de totale cursus interieurtekenen in één keer profiteer je van het combinatietarief en zijn de totale kosten slechts
€ 1.754,00 in
plaats van € 1.854,00.

Voor wie
Binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, decorateurs en meubelontwerpers. Je hebt geen specifieke tekenopleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Cursusdata 2020
Locatie ETC Culemborg

Perspectief tekening van een café met trap

Module 3
Realistisch Tekenen

Nog geen datum bekend

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 718,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

Kijk hier voor de tekenmaterialen

nu inschrijven

Praktisch

In mijn cursussen laat ik je niet alleen de verschillende toepassingen en vaardigheden zien, maar toon ik het volledige instrumentarium, inclusief de verschillende tekenmaterialen (vulpotlood, fineliners, markers, stiften, kwasten), markerpapier en hulpmiddelen (o.a. schaalliniaal), alsmede de werking van kleur, lichtinval en schaduwwerking. Sfeerbepalende materialen en textuur van stoffen, hout en steen kun je de juiste uitstraling meegeven.

Resultaat

Dankzij de heldere uitleg, de werkboeken en videomateriaal (6 maanden toegang om te bekijken) kun je je tekenvaardigheden ook na afloop van de lesdagen blijven verbeteren. Je zult ervaren dat je na afloop van iedere module in staat bent om zelfstandig de elementen in de juiste sfeer en stijl uit te werken en te presenteren, professioneel en zelfverzekerd.