Cursus Perspectieftekenen
voor gevorderden

Perspectief tekening van een woonkamer met 2 verdwijnpunten

1 dag
maximaal 10 deelnemers

Frontaal perspectief (met één verdwijnpunt) geeft een beeld vanuit een vaste plek, vanaf de voorkant. Maar het is niet het enige perspectief. Om nog gedetailleerder en professioneler over te komen is het mogelijk om vanuit een ander standpunt te tekenen. Dit is de techniek met twee verdwijnpunten. Dat geeft een interessanter beeld van een ruimte, waarbij je ieder object in het interieur vanuit maar liefst drie verschillende gezichtspunten kunt tekenen. Meer inzicht kan een snellere aankoopbeslissing betekenen.
Ook deze techniek is relatief eenvoudig aan te leren. We zullen in de module perspectieftekenen voor gevorderden dieper ingaan op de lichtinval en -werking voor meubels en overige elementen in het interieur. Dit geeft uw klant een nog betere indruk van de toekomstige sfeer. Dankzij het juiste perspectief wordt het een overzichtelijk geheel. We gebruiken hiervoor markers, fineliners, een gelpen, pastelpotlood.

Let op! U heeft de kennis van module 2, cursus ‘Perspectieftekenen’ nodig
om Perspectieftekenen voor gevorderden (met 2 verdwijnpunten) te kunnen volgen

Voor wie
Binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, decorateurs en meubelontwerpers. Je hebt geen specifieke tekenopleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Cursusdata 2020
Locatie ETC Culemborg

woonkamer perspectief tekening met 2 verdwijnpunten

Module 2.2
Perpectief Tekenen
voor gevorderden

ma 14 december 2020
10:00-16:00 uur
x

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 279,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

Kijk hier voor de tekenmaterialen

Nu inschrijven

Praktisch

In mijn cursussen laat ik je niet alleen de verschillende toepassingen en vaardigheden zien, maar toon ik het volledige instrumentarium, inclusief de verschillende tekenmaterialen (vulpotlood, fineliners, markers, stiften, kwasten), markerpapier en hulpmiddelen (o.a. schaalliniaal), alsmede de werking van kleur, lichtinval en schaduwwerking. Sfeerbepalende materialen en textuur van stoffen, hout en steen kun je de juiste uitstraling meegeven.

Resultaat

Dankzij de heldere uitleg, de werkboeken en videomateriaal (6 maanden toegang om te bekijken) kun je je tekenvaardigheden ook na afloop van de lesdagen blijven verbeteren. Je zult ervaren dat je na afloop van iedere module in staat bent om zelfstandig de elementen in de juiste sfeer en stijl uit te werken en te presenteren, professioneel en zelfverzekerd.