Cursus Perspectief tekenen

perspectief tekening woonkamer met veel licht

4 dagdelen
maximaal 10 deelnemers

Daar waar een 2D-plattegrond een groot beroep doet op het voorstellingsvermogen van uw klant, geeft een perspectieftekening meer inzicht of het voorstel past binnen de wensen en eisen. Tijdens de cursus laat ik zien dat het tekenen in perspectief redelijk  gemakkelijk op te zetten is en geen tijdrovende klus hoeft te zijn. En hoe sneller een klant begrijpt wat de bedoeling is, hoe  makkelijker en sneller een (aankoop)beslissing volgt. Bij deze techniek zullen we dieper ingaan op de lichtinval en -werking voor meubels en overige elementen in het interieur, zodat uw klant een goede indruk krijgt van de toekomstige sfeer. Dankzij het juiste perspectief wordt het een overzichtelijk geheel. We gebruiken hiervoor markers, fineliners, gelpen, krijt en potlood.

Voor wie
Binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, decorateurs en meubelontwerpers. Je hebt geen specifieke tekenopleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Let op! Voor deze cursus Perspectieftekenen is de cursus Plattegrondtekenen noodzakelijk.

Cursusdata  2021 / 2022
Locatie ETC Culemborg

woonkamer perspectief tekening met veel ramen

Module 2
Perspectief Tekenen

do 17, 24 november en
1, 8 december
2022

09:30-12:30 uur

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 572,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

Kijk hier voor de tekenmaterialen

Nu inschrijven
woonkamer perspectief tekening met veel ramen

Module 2
Perspectief Tekenen

di 9, 16, 23 en
30 mei
2023

10:00-13:00 uur

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 572,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

Kijk hier voor de tekenmaterialen

Nu inschrijven

Praktisch

In mijn cursussen laat ik je niet alleen de verschillende toepassingen en vaardigheden zien, maar toon ik het volledige instrumentarium, inclusief de verschillende tekenmaterialen (vulpotlood, fineliners, markers, stiften, kwasten), markerpapier en hulpmiddelen (o.a. schaalliniaal), alsmede de werking van kleur, lichtinval en schaduwwerking. Sfeerbepalende materialen en textuur van stoffen, hout en steen kun je de juiste uitstraling meegeven.

Resultaat

Dankzij de heldere uitleg, de werkboeken en videomateriaal (6 maanden toegang om te bekijken) kun je je tekenvaardigheden ook na afloop van de lesdagen blijven  verbeteren. Je zult ervaren dat je na afloop van iedere module in staat bent om zelfstandig de elementen in de juiste sfeer en stijl uit te werken en te presenteren, professioneel en zelfverzekerd.