Cursussen extra basis les

Perspectief tekening van een loft met 2 banken

1 dagdeel
maximaal 10 deelnemers

Een plattegrond geeft een goed beeld van de ruimte en de mogelijke indeling. Voor de handmatige tekeningen van de plattegrond aan we onder meer in op de kenmerkende details, zoals schaaltekenen, maten en verhoudingen en de betekenis van lijnen en arceringen. De handgetekende plattegrond geeft een speciale warme sfeer aan de presentatie voor de klant. Specifieke materialen voor het  plattegrondtekenen zijn fineliners, kwasten en markers en bijbehorend markerpapier.

Voor wie
Binnenhuisarchitecten, interieurstylisten, decorateurs en meubelontwerpers. Je hebt geen specifieke tekenopleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Cursusdata 2019 / 2020
Locatie ETC Culemborg

cursussen tekening website stoel en kraanvogel

Extra basis les

ma 16 september
09:30-12:30 uur

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 121,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

Nu inschrijven
cursussen tekening website stoel en kraanvogel

Extra basis les

vr 15 november
09:30-12:30 uur

Locatie ETC Culemborg
max.10 personen
€ 121,00 excl 21 % btw
inclusief werkboek en lesmaterialen

neem contact op met mij

Praktisch

In mijn cursussen laat ik je niet alleen de verschillende toepassingen en vaardigheden zien, maar toon ik het volledige instrumentarium, inclusief de verschillende tekenmaterialen (vulpotlood, fineliners, markers, stiften, kwasten), markerpapier en hulpmiddelen (o.a. schaalliniaal), alsmede de werking van kleur, lichtinval en schaduwwerking. Sfeerbepalende materialen en textuur van stoffen, hout en steen kun je de juiste uitstraling meegeven.

Resultaat

Dankzij de heldere uitleg, de werkboeken en videomateriaal kun je je tekenvaardigheden ook na afloop van de lesdagen blijven  verbeteren. Je zult ervaren dat je na afloop van iedere module in staat bent om zelfstandig de elementen in de juiste sfeer en stijl uit te werken en te presenteren, professioneel en zelfverzekerd.